Ingredienser (ca. 20 stk)
-
150 g blødt smør
-
150 g brun farin
-
50 g sukker
-
1 æg
-
1 tsk vaniljesukker
-
1 tsk fintrevet citronskal
-
200 g hvedemel
-
½ tsk natron
-
½ tsk bagepulver
-
100 g hvid chokolade, grofthakket
-
100 g mini påskeæg (chokoladeovertrukne), grofthakkede
-
Evt. ekstra miniæg til pynt på toppen
Sådan gør du
-
Forvarm ovnen til 180°C (160°C varmluft) og beklæd en bageplade med bagepapir.
-
Pisk smør, brun farin og sukker sammen til en luftig masse.
-
Tilsæt æg, vaniljesukker og citronskal, og rør godt sammen.
-
Bland hvedemel, natron og bagepulver i en skål, og vend det i dejen.
-
Rør den hakkede hvide chokolade og de grofthakkede miniæg i dejen.
-
Brug en spiseske til at forme små kugler (ca. valnøddestørrelse), og placer dem med god afstand på bagepladen. Tryk dem let flade.
-
Tryk evt. et par hele miniæg ned i toppen af hver cookie for ekstra pynt.
-
Bag i 10-12 minutter, til kanterne er let gyldne – midten må gerne være lidt blød.
-
Lad dem køle af på bagepladen i 5 minutter, og flyt dem derefter til en rist.
Tilføj kommentar
Kommentarer